| RÜTbe isteyenler | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
yoshym12 en cadı уσѕнуנι α∂м
Mesaj Sayısı : 68 Kimin Kalbinden : yoshyminn Hepsi Dışında Kimi Sewiyosun? : Avril YAlın Murat Boz vb Sana Ne DerleR? : yoshynur Kayıt tarihi : 08/03/08
| Konu: RÜTbe isteyenler Çarş. Mart 12, 2008 11:21 am | |
| mesela şöyle erencisin dielim bulaşık süngerim eren admin gibi şeler | |
|
| |
yoshym12 en cadı уσѕнуנι α∂м
Mesaj Sayısı : 68 Kimin Kalbinden : yoshyminn Hepsi Dışında Kimi Sewiyosun? : Avril YAlın Murat Boz vb Sana Ne DerleR? : yoshynur Kayıt tarihi : 08/03/08
| Konu: Geri: RÜTbe isteyenler Çarş. Mart 12, 2008 12:19 pm | |
| | |
|
| |
DiLa_CeMRe ¢ємяє¢ι α∂мιη Cemre
Mesaj Sayısı : 168 Yaş : 28 Kimin Kalbinden : Cemremin o anlamlı bakışlarının ardından ve kalbinin oratasından..Bide AvriLimin yanındn! Hepsi Dışında Kimi Sewiyosun? : KOLERA SAGOPA CEZA NİL vb. Sana Ne DerleR? : Cemrekolik Diloshcuq Kömürprenses! Kayıt tarihi : 08/03/08
| Konu: Geri: RÜTbe isteyenler Cuma Mart 14, 2008 5:07 am | |
| | |
|
| |
hepsikopat уєηι нєρѕι¢ι
Mesaj Sayısı : 8 Yaş : 29 Kimin Kalbinden : cemremin sevgi dolu kalbinden Hepsi Dışında Kimi Sewiyosun? : her zaman her yerde grup hepsi Sana Ne DerleR? : cemrekopat Kayıt tarihi : 15/03/08
| Konu: Geri: RÜTbe isteyenler Salı Mart 18, 2008 9:00 am | |
| nası bişi ya anlamadım ben ama ben cemre resimleri bölümünün moderatörü olmak istiyorum nlr beni moderatör yapın (KÖMÜR PRENSESİM CEMRE!!!) | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 168 Yaş : 28 Kimin Kalbinden : Cemremin o anlamlı bakışlarının ardından ve kalbinin oratasından..Bide AvriLimin yanındn! Hepsi Dışında Kimi Sewiyosun? : KOLERA SAGOPA CEZA NİL vb. Sana Ne DerleR? : Cemrekolik Diloshcuq Kömürprenses! Kayıt tarihi : 08/03/08
| Konu: Geri: RÜTbe isteyenler Salı Mart 18, 2008 12:42 pm | |
| Jnm Ok ta Lutfen Mod.Alımları Bolumune başvuru yap!!! | |
|
| |
hepsikopat уєηι нєρѕι¢ι
Mesaj Sayısı : 8 Yaş : 29 Kimin Kalbinden : cemremin sevgi dolu kalbinden Hepsi Dışında Kimi Sewiyosun? : her zaman her yerde grup hepsi Sana Ne DerleR? : cemrekopat Kayıt tarihi : 15/03/08
| Konu: Geri: RÜTbe isteyenler Çarş. Mart 19, 2008 11:11 am | |
| bişi rica etsem ben administratör olamazmıyım çk istiyorumda lütfen beni kırmayın yaa | |
|
| |
| Konu: Geri: RÜTbe isteyenler Çarş. Mart 19, 2008 11:17 am | |
| ''Cemre-jii''admin olamazsın ama cemre dışında sewdiğin biri[avril,venassa,berksan ve ya eren v.]onlardan olabilirsin!=) | |
|
| |
cemre-ji ¢ємяєנι мσ∂.
Mesaj Sayısı : 112 Yaş : 29 Kimin Kalbinden : **((meleq cemrenin kalbinden**)) Hepsi Dışında Kimi Sewiyosun? : ((*winx,avril lavinge,hilary duff vs.**)) Sana Ne DerleR? : ((cemre))(uyuşuk) Kayıt tarihi : 10/03/08
| Konu: Geri: RÜTbe isteyenler Paz Mart 23, 2008 12:40 pm | |
| hem cnm mesaj sayını yükselt biraz en az 20 felan olsun | |
|
| |
| RÜTbe isteyenler | |
|