| Mod AlımLarı!! | |
|
+4Ezgi_Gülçin gulçin delisi missdevestra DiLa_CeMRe 8 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
DiLa_CeMRe ¢ємяє¢ι α∂мιη Cemre
Mesaj Sayısı : 168 Yaş : 28 Kimin Kalbinden : Cemremin o anlamlı bakışlarının ardından ve kalbinin oratasından..Bide AvriLimin yanındn! Hepsi Dışında Kimi Sewiyosun? : KOLERA SAGOPA CEZA NİL vb. Sana Ne DerleR? : Cemrekolik Diloshcuq Kömürprenses! Kayıt tarihi : 08/03/08
| Konu: Mod AlımLarı!! C.tesi Mart 08, 2008 8:28 am | |
| Moderetor Olmak İsteyenLer Buraya
mesaj sayısı[en az 17 olacak]: Siteye getşrdşğin üyeler[en az 2 tane] Deneyim[site werme]: Kaç Yerde Mod Olmak İstiyosun?İsimLeri[en fazla 5 yerde olabilirsin]: Ad: Yaş: | |
|
| |
missdevestra уσѕнуנι мσ∂.
| Konu: Geri: Mod AlımLarı!! Paz Mart 09, 2008 9:46 am | |
| ok da nasil kanitliyabiliriz 2 uye icin ? | |
|
| |
gulçin delisi уєηι нєρѕι¢ι
Mesaj Sayısı : 6 Yaş : 30 Kimin Kalbinden : gulçin Hepsi Dışında Kimi Sewiyosun? : gokhan ozeni Sana Ne DerleR? : gulçindelisi Kayıt tarihi : 09/03/08
| Konu: Geri: Mod AlımLarı!! Paz Mart 09, 2008 10:00 am | |
| bana missdevestra tavsiye eti uye oldumm | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 6 Yaş : 30 Kimin Kalbinden : gulçin Hepsi Dışında Kimi Sewiyosun? : gokhan ozeni Sana Ne DerleR? : gulçindelisi Kayıt tarihi : 09/03/08
| Konu: Geri: Mod AlımLarı!! Paz Mart 09, 2008 10:00 am | |
| kendisi beni arkadasimm bu arada | |
|
| |
| Konu: Geri: Mod AlımLarı!! Paz Mart 09, 2008 10:02 am | |
| banada mod olmak istedihini soyledii onun icin uye oldum ama cok begendim siteyi | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 168 Yaş : 28 Kimin Kalbinden : Cemremin o anlamlı bakışlarının ardından ve kalbinin oratasından..Bide AvriLimin yanındn! Hepsi Dışında Kimi Sewiyosun? : KOLERA SAGOPA CEZA NİL vb. Sana Ne DerleR? : Cemrekolik Diloshcuq Kömürprenses! Kayıt tarihi : 08/03/08
| Konu: Geri: Mod AlımLarı!! Paz Mart 09, 2008 10:56 am | |
| Jnm sohpet yapmayalım da baş vuruyu yaparmısın?yani o formu doldur!! | |
|
| |
Ezgi_Gülçin güℓçιη¢ι α∂мιη
| Konu: Geri: Mod AlımLarı!! Paz Mart 09, 2008 11:11 am | |
| | |
|
| |
yoshym12 en cadı уσѕнуנι α∂м
Mesaj Sayısı : 68 Kimin Kalbinden : yoshyminn Hepsi Dışında Kimi Sewiyosun? : Avril YAlın Murat Boz vb Sana Ne DerleR? : yoshynur Kayıt tarihi : 08/03/08
| Konu: Geri: Mod AlımLarı!! Paz Mart 09, 2008 1:03 pm | |
| Sohbet YapMAYalım fLOOd de | |
|
| |
cemreezgi уєηι нєρѕι¢ι
Mesaj Sayısı : 3 Yaş : 29 Kimin Kalbinden : cemre Hepsi Dışında Kimi Sewiyosun? : bengu Sana Ne DerleR? : cemrecik Kayıt tarihi : 09/03/08
| Konu: Geri: Mod AlımLarı!! Paz Mart 09, 2008 2:07 pm | |
| missvestraa tavsiye etti ve onun moderator falan soyledi evet gulçin delisi sen onun arkadasi bizi ilgilendirmiyo afedersinde | |
|
| |
cemre-ji ¢ємяєנι мσ∂.
Mesaj Sayısı : 112 Yaş : 29 Kimin Kalbinden : **((meleq cemrenin kalbinden**)) Hepsi Dışında Kimi Sewiyosun? : ((*winx,avril lavinge,hilary duff vs.**)) Sana Ne DerleR? : ((cemre))(uyuşuk) Kayıt tarihi : 10/03/08
| Konu: Geri: Mod AlımLarı!! Ptsi Mart 10, 2008 7:59 am | |
| mesaj sayısı[en az 17 olacak]:yaparım şimdi az Siteye getşrdşğin üyeler[en az 2 tane] malesef no Deneyim[site werme]: Kaç Yerde Mod Olmak İstiyosun?İsimLeri[en fazla 5 yerde olabilirsin]:hepsi,cemre,eren,yosh,gülçin Ad:betül Yaş:13 | |
|
| |
cemre-ji ¢ємяєנι мσ∂.
Mesaj Sayısı : 112 Yaş : 29 Kimin Kalbinden : **((meleq cemrenin kalbinden**)) Hepsi Dışında Kimi Sewiyosun? : ((*winx,avril lavinge,hilary duff vs.**)) Sana Ne DerleR? : ((cemre))(uyuşuk) Kayıt tarihi : 10/03/08
| Konu: Geri: Mod AlımLarı!! Ptsi Mart 10, 2008 8:00 am | |
| - cemre-ji demiş ki:
- mesaj sayısı[en az 17 olacak]:yaparım şimdi az
Siteye getşrdşğin üyeler[en az 2 tane] malesef no Deneyim[site werme]:10 yerde mod 9 yerde admin 5 yerde co-admin 5 forumum var Kaç Yerde Mod Olmak İstiyosun?İsimLeri[en fazla 5 yerde olabilirsin]:hepsi,cemre,eren,yosh,gülçin Ad:betül Yaş:13 | |
|
| |
cemre-ji ¢ємяєנι мσ∂.
| Konu: Geri: Mod AlımLarı!! Ptsi Mart 10, 2008 8:20 am | |
| - cemre-ji demiş ki:
- mesaj sayısı[en az 17 olacak]:yaparım şimdi az
Siteye getşrdşğin üyeler[en az 2 tane]18 Deneyim[site werme]: Kaç Yerde Mod Olmak İstiyosun?İsimLeri[en fazla 5 yerde olabilirsin]:hepsi,cemre,eren,yosh,gülçin Ad:betül Yaş:13 | |
|
| |
cemre-ji ¢ємяєנι мσ∂.
| Konu: Geri: Mod AlımLarı!! Ptsi Mart 10, 2008 8:21 am | |
| - cemre-ji demiş ki:
- cemre-ji demiş ki:
- mesaj sayısı[en az 17 olacak]:18
Siteye getşrdşğin üyeler[en az 2 tane]no Deneyim[site werme]:15 yerde mod 5 yerde co -admin 6 yerde mod adayı 9 admin 5 forumum var Kaç Yerde Mod Olmak İstiyosun?İsimLeri[en fazla 5 yerde olabilirsin]:hepsi,cemre,eren,yosh,gülçin Ad:betül Yaş:13 | |
|
| |
cemre-ji ¢ємяєנι мσ∂.
| Konu: Geri: Mod AlımLarı!! Salı Mart 11, 2008 11:20 am | |
| (flood yapıyorum ama bu son hiç yapmam)mesaj sayım 22 oldu | |
|
| |
missdevestra уσѕнуנι мσ∂.
| Konu: Geri: Mod AlımLarı!! Cuma Mart 14, 2008 11:52 am | |
| evet moderator olabilirimiyim
mesaj sayısı[en az 17 olacak]:17 Siteye getşrdşğin üyeler[en az 2 tane] cemreezgi gulcin delisi Deneyim[site werme]: Kaç Yerde Mod Olmak İstiyosun?İsimLeri[en fazla 5 yerde olabilirsin]:yasemin yerinde videolarda gulçinde ve eren Ad:busra Yaş:13 | |
|
| |
| Konu: Geri: Mod AlımLarı!! Cuma Mart 14, 2008 12:49 pm | |
| Okey!Ama Artık Prenses Değilsin! | |
|
| |
hepsikopat уєηι нєρѕι¢ι
Mesaj Sayısı : 8 Yaş : 29 Kimin Kalbinden : cemremin sevgi dolu kalbinden Hepsi Dışında Kimi Sewiyosun? : her zaman her yerde grup hepsi Sana Ne DerleR? : cemrekopat Kayıt tarihi : 15/03/08
| Konu: Geri: Mod AlımLarı!! Çarş. Mart 19, 2008 11:06 am | |
| mesaj sayısı[en az 17 olacak]:şimdi çok az ama ben mesaj sayımı iki günde 100den fazla yaparım inanın bana Siteye getşrdşğin üyeler[en az 2 tane]:bende yeniyim ama arkadaşlarıma soledim sitenin adını verdim hemde 5-6 tane falan var Deneyim[site werme]:kendime ait bir sitem vardı ama kapattım Kaç Yerde Mod Olmak İstiyosun?İsimLeri[en fazla 5 yerde olabilirsin]:grup hepsi resimleri,cemre resimleri,yasemin resimleri,gülçin resimleri,eren resimleri Ad:cansu Yaş:13 lütfen beni mod. yapın | |
|
| |
| Konu: Geri: Mod AlımLarı!! Çarş. Mart 19, 2008 11:10 am | |
| Hım..Cansucum seni şimdilik mod adayı yapıom!İlerde mod olursun! Lutfen siteye uye topla! | |
|
| |
| Mod AlımLarı!! | |
|